В одеському міжнародному аеропорту затримані двоє іноземних громадян, які намагалися дати хабар прикордоннику. Про це повідомляють у прес-службі Одеського прикордонного загону Південного регіонального управління Держприкордонслужби України.

Зазначається, що громадяни Туреччини намагалися потрапити в країну всупереч вимогам закону, підкупивши працівника Прикордонної служби за 1 тис. дол.

Іноземці прибули в Одесу 6 вересня, але право перетнути кордон їм відмовили. Щоб «вирішити проблему», 21-річний турок запропонував прикордоннику тисяч доларів – за себе й за друга.

На думку прикордонників, турки намагалися через Україну потрапити в Євросоюз.

Нагадаємо, гендиректора "Інституту охорони ґрунтів України" та керівника підприємства "Головинський кар'єр" затримали на хабарі у розмірі 1,5 млн доларів США. Чиновники вирішили отримати таку грошову винагороду за вирішення питання про приватизацію державного підприємства. Зокрема, 1,3 мільйона доларів США хабара необхідно надати керівникові "Інститут охорони ґрунтів України" та 200 тисяч доларів США – директору "Головинський кар'єр"

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, мільйонам українців категорично заборонять сідати за кермо: що чекає водіїв

Знай.uа писав, Зеленський відправив у відставку людини Порошенко: занадто багато знає.