Сьогодні, 8 вересня, в Одесі та області синоптики прогнозують теплу та суху, але хмарну погоду без опадів, повідомляє Гідрометцентр України.

За прогнозом синоптиків сьогодні вдень температура повітря буде на рівні 27-29 градусів тепла, а вночі похолодає до відмітки 15-17 градусів вище нуля. Вітер східний, 5-10 метрів за секунду.

Нагадуємо, що сьогодні суха та прохолодна погода очікується в усіх регіонах України за винятком Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської областей, де синоптики прогнозують дощі з грозами.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що сьогодні гривня зміцнила свої позиції — її офіційний курс становить 25,08 гривень за долар.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також “Знай.ua” розповідав про те, що сьогодні православні християни шанують пам’ять великомучеників Наталії та Адріана.