Смертельний інцидент трапився ще в травні минулого року. 33-річний чоловік побив до смерті 94-річного ветерана, аби забрати два старих піджака.

Про це повідомляє прес-служба суду.

Овідіопольський райсуд виніс вирок жителю міста Білгорода-Дністровського, який вбив 94-річного пенсіонера (ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст. 187 КК України).

Трагедія сталася в селі Вільне. Так, фігурант і його знайомий разом випивали. 33-річний чоловік спробував відібрати у фронтовика два старих піджака.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають
Показати ще

Між товаришами по чарці зав'язалася бійка. Пенсіонер поранив нападника ножем. Останній жорстоко побив опонента, після чого, надівши на себе два піджака, спробував втекти через вікно, але був спійманий на місці злочину.

На суді фігурант повністю визнав свою провину і розкаявся в скоєному. Він виправдовував свої дії тим, що був сильно п'яний. Суд, вивчивши матеріали справи, засудив обвинуваченого до 13 років в'язниці.

Нагадаємо, що бив молотком, доки не набридло: одесит по-звірячому розправився з пенсіонеркою

Як повідомляв Знай.uа нещодавно Вінницький міський суд виніс вирок громадянину Росії і жителя Миколаївської області, які вбили жінку і пограбували її квартиру

Також Знай.uа писав про те, що скалічений труп виховательки виявили під Одесою