Одеські поліцейські на вухах. Правоохоронці розшукують небезпечного чоловіка, який застрелив відпочиваючого в Затоці.

Про це повідомляє прес-служба поліції Одеської області.

Поліція опублікувала фото підозрюваного 23-річного жителя Бєлгорода-Дністровського, який під час скандалу почав стрілянину з пістолета і смертельно поранив 29-річного жителя Одеської області.

Моторошний інцидент трапився ще 1 вересня. Так, в розшук оголошено підозрюваного в умисному вбивстві – Козловського Артема Сергійовича, 1996 року народження.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Прикмети: на вигляд 20-25 років, зріст 185-190 см, худорлявої статури.

"Всіх, кому що-небудь відомо про місцезнаходження чоловіка, повідомляти в найближчий відділ поліції або за номерами (04849) 2-83-61, 068-098-86-03 або 102", – говориться в повідомленні.

Нагадаємо, що в Одесі нацгвардієць ледь не зніс собі голову, кошмар бачили десятки людей: хто вклав пістолет до рук

Як повідомляв портал "Знай.uа", сімейна сварка закінчилася трагедією: розібравшись з матір'ю, батько-збоченець скалічив життя маленької доньки

Також "Знай.uа" писав, що собаки ненавидять дітей: топ-10 найагресивніших порід собак