В дачному масиві Надлиманский стався неприємний інцидент в районі Хаджибеївського лиману.

Дані про подію зареєстровано у Єдиному судовому реєстрі.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Через собаку серйозно посварилися відпочиваючі. На жаль, для чотирилапого все завершилося трагічно.

У повідомленні сказано, що один з дачників взяв на відпочинок з собою собаку. Тварина виявилася гучною і невгамовною. Вона лаяла, що стало перешкодою для відпочинку одного із сусідів.

З цього приводу сусіди часто сварилися. Сусід звинувачував господарів Зені в тому що пес заважає йому побути в спокійній обстановці і сильно нервує. Одного разу чоловік до такої міри розсердився, що пішов вже на крайні заходи. Взяв рушницю і кілька разів вистрілив у бік сусідського пса Зені. На жаль, не промахнувся. Господарі стали свідками події.

Долею стрілка в даний час займаються правоохоронці.

Нагадаємо, що на Волині масово потруїли собак: нещасні тварини билися в конвульсіях посеред вулиці

Як повідомляв портал "Знай.uа", сімейна сварка закінчилася трагедією: розібравшись з матір'ю, батько-збоченець скалічив життя маленької доньки.

Також "Знай.uа" писав, що собаки ненавидять дітей: топ-10 найагресивніших порід собак.