Одеський художній музей надав звіт про роботу з травня 2018 по липень 2019, коли установою керував звільнений сьогодні Олександр Ройтбурд.

Згідно зі звітом, музей регулярно отримує прибуток від продажу квитків і сувенірів, на екскурсіях, а також отримує благодійні внески від меценатів та виграє гранти.

Команда Олександра Ройтбурда є ініціатором кількох меценатських програм, яких раніше в музеї не було. Вони приносили солідні суми у вигляді 1 млн 224 тисяч грн (це без урахування подарунків).

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Крім залучення фінансів, команда Ройтбурда добилася вирішення здавалося б неможливих завдань всого лише за півтора року. Зокрема, спеціальна комісія провела повну звірку фондів. Був проведений ремонт іконного залу і Серебряковского залу, в якому десять років протікав дах, ще в трьох залах замінили освітлення.

Цієї суботи, 7 вересня, біля будівлі Одеської облради на проспекті Шевченка відбудеться мітинг в підтримку Олександра Ройтбурда. Початок в 10:00.

Нагадаємо, що у Одесі юрба розлючених містян атакувала мерію: що вимагають від Труханова

Як повідомляв портал Знай.uа, Лєсєв потролив новоспечену партію Труханова та Кернеса: "Дуже гнучкі хлопці"

Також портал Знай.uа писав, що Богуцька поставила "діагноз" партії Кернеса-Труханова