В Одесі очікується ясна погода, у другій половині дня небо затягнеться хмарами, щоб ввечері знову очиститися. Без опадів.

За прогнозами Гідрометцентру Чорного та Азовського морів, у четвер, 5 вересня, в Одесі та області істотних опадів не передбачається.

Вітер північний, 9-14 м/с.

Температура повітря в Одесі вночі 14-16°C, вдень 23-25​​°C, по області у нічні години стовпчики термометрів покажуть до 11-16°C, а вдень піднімуться до 22-27 °C.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Температура морської води 21-22 °C. На автошляхах області видимість добра.

5 вересня відзначається день святого Лупа. Погоду цього дня у далекі часи передбачали журавлі: якщо вони на південь потягнули, то зима прийде рано; якщо ж журавлі полетять низько - зима буде теплою; полетять високо - холодною; якщо летять низько, швидко, мовчки - чекайте незабаром негоди.

Нагадаємо, що погода на початок тижня: синоптики кажуть, що дощі не залишать у спокої українців

Як повідомляв портал Знай.ua, погода на 4 вересня: по Україні вдарить холод і дощі

Також портал Знай.ua писав, що календар магнітних бур на 2019 рік: коли готуватися до найгіршого