Європейський банк реконструкції і розвитку виділяє Одесі кредит у розмірі 47 млн євро для будівництва швидкісного триваю.

Про це повідомляють місцеві видання.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На ці кошти буде закуплено 16 багатосекційних трамваїв і 21 трамвай довжиною не менше 20 метрів. Також будівництво швидкісного трамвайного сполучення передбачає заміну рейок і тягових підстанцій. Терміни реалізації - до 5 років.

Швидкісний трамвай маршрутом "Північ – Південь" дозволить дістатися з одного кінця міста в інший за півгодини. Маршрут покликаний з'єднати дві крайні точки міста, селища Котовського та Таїрова.

Нагадаємо, львів'ян пересадять у новий транспорт, радіють не всі: "зайцем" більше не прокатаєшся

Як повідомляв портал Знай.ua, "Укрзалізниця" знов опинилась в епіцентрі скандалу, пов’язаного із станом рухомого складу

Також Знай.ua писав, починаючи з 9 серпня з Харкова до Німеччини можна буде доїхати прямим автобусом