Поліція затримала зловмисника, який побив молотком стареньку, щоб відібрати в неї гроші і телефон. На щастя, пенсіонерка вижила.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Одеській області.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Хлопець намагався пробратися в будинок двічі. Спочатку йому це не вдалося, оскільки жінка помітила непроханого гостя і вигнала. Тоді через деякий час він знову повернувся, проте цього разу прихопив із собою молоток.

Побачивши зловмисника у своєму дворі, пенсіонерка зайшла в будинок, але закритися на замок не встигла. Грабіжник став вимагати гроші, а почувши відмову, побив жінку молотком, забрав телефон і 3000 гривень.

Жінка через час прокинулася і викликала поліцію. Вже після затримання нападника, одеситка згадала, що раніше вона кілька разів наймала його для допомоги по господарству.

Поліцейські оперативно знайшли підозрюваного, вкрадений у пенсіонерки мобільний телефон він встиг перепродати.

Нагадаємо, що "Провчив" кулею: Одеса оніміла від моторошної розправи, медики примчали за холодним тілом

Як повідомляв Знай.іа нещодавно Вінницький міський суд виніс вирок громадянину Росії і жителя Миколаївської області, які вбили жінку і пограбували її квартиру

Також Знай.uа писав про те, що скалічений труп виховательки виявили під Одесою