В Одесі сонце в цей день буде рідко з'являтися з-за хмар. Удень очікується дощ, проте до вечора він повинен закінчитися.

За інформацією синоптиків, сьогодні температура повітря вдень становитиме від 18 до 24 градусів тепла, вночі стовпчик термометра опуститься до позначки 16-18 градусів вище нуля. Вітер — східний, 5-10 метрів за секунду.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Цього дня вшановується пам'ять святого Агафоника. У народі ще його називають Агафон Огуменник. Цей сподвижник пов'язаний із повір'ям у лісовиків, вважали, що лісовик "потішається" зі снопами. У давнину помітили, якщо хмари цього дня розсіяні, то наступний ранок буде ясним і холодним.

Нагадуємо, що сьогодні хмарна, тепла та суха погода очікується по всій території України.

Раніше "Знай.ua" повідомляв про те, що гривня розпочала осінь із того, що трохи зміцнилась: її офіційний курс на сьогодні становить 25,14 гривень за долар.

Також "Знай.ua" розповідав про те, що сьогодні православні християни шанують пам’ять святих Тимофія, Текли та Агапія.