Незвичайна показове весілля відбулося в День міста на одеській Молдаванці.

Дві сотні запрошених гостей з різних куточків України, а також іноземці навчалися гуляти по-одеськи. На столі була випивка, закуски і навіть гарячі страви.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Одеське весілля - це дуже веселий захід, на якому треба показати гостям переваги нашого міста. На весіллі дуже люблять сюрпризи, тому ми робимо свою роботу. Сьогодні ми кошерно, то є м'яко, чисто заради веселощів, наїхали на кілька лохів, щоб показати як весело жило наше місто в минулому. Сподіваюся, що веселощі скоро не закінчиться", — зазначив один із гостей програми.

Нагадаємо, що подробиці весілля Каменських і Потапа: дата свята, місце медового місяця, і дружка нареченої

Раніше портал "Знай.ua" писав, що хрещений батько "ЛНР" і друзі Порошенка зіграли пишне весілля за гроші українців: відео

Знай.uа писав, Лорак шокувала новим стилем поруч з молодим коханцем: "Перетворюється на підлітка".