В Одесі поліція шукає 27-річного хлопця, який майже два місяці не виходить на зв’язок.

Про це пише politeka.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

27-річний Артур Горячев-Дженко 19 липня цього року покинув місце проживання і до теперішнього часу його місцезнаходження невідоме.

В останній раз коли його бачили зниклий був одягнений у футболку білого кольору, коричневі замшеві мокасини, при собі мав чорний рюкзак.

Зниклий зростом 185 см., худорлявої статури, блакитні очі, волосся темного кольору.

"Всіх, хто може допомогти встановити місцезнаходження розшукуваного, просять повідомити в Приморський відділ поліції Одеси по телефону (048) 722-45-42 або по спецлінії "102" ", – просять в поліції.

Нагадаємо, що в Одесі сталося смертельна ДТП. Горе-водій забрав життя пішохода і зник з місця події.

Як повідомляв раніше портал Знай.uа, в центрі столиці, ввечері 24 липня рятувальники дістали з озера Верховина тіло чоловіка.

Також портал Знай.ua писав, що в Одесі трапилася моторошна ДТП. Необачний водій Infinity задавив людину.