Сьогодні Одеса святкує день народження. Місту виповнилося 225 років.

За традицією святкування розпочалося з покладання квітів до пам'ятників.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Цього року почесні громадяни міста Одеси поклали квіти до пам'ятників Йосипу де Рібасу, Григорію Маразлі, Отаману Головатому, Михайлу Воронцову, а так Дюка де Рішельє чомусь проігнорували, хоча зазвичай він входить в цей перелік.

Нагадаємо, що одеситам розповіли, куди потрібно скаржитися у разі вимагання вчителями вступних внесків. Не можна вирішити цю проблему без участі дають і які пишуть потім про "сусідів, подруг, знайомих". Тут все просто: зіткнулися – телефонуйте 725-35-93, пишіть, приходьте на особистий прийом.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що з 1 вересня українські школярі зможуть навчатися вдома: як це зробити

Також портал "Знай.ua" інформував, що ЗНО 2019 провалили тисячі школярів.