Біля одного з кафе в Затоці сталася стрілянина.

Про це повідомляються місцеві ЗМІ.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Між невстановленим чоловіком і жителем Біляївки стався конфлікт, в ході якого невідомий з пістолета кілька разів вистрілив у бік опонента.

В результаті події житель Біляївки 1990 р. н. отримав поранення грудної клітини. Прибулі на місце події медики надали потерпілому допомогу, однак від отриманих поранень він помер. Зловмисник зник.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст 115 КК України.

Нагадаємо, що винуватцем ДТП у Дніпрі став водій автомобіля, в якому перебували діти

Як повідомляв портал Знай.ua, у Дніпрі кабіна фури відкрилася на ходу, водій гальмував об стовп

Також Знай.ua писав про те, що в Одесі підловили чергових автохамів. Горе-водії аби скоротити дорогу спокійно їдуть парками, які призначені лише для пішої ходи.