30 серпня, близько 9:30, на проспекті Героїв, 32, чоловік помер просто на порозі магазину "Домовичок". На місце викликали медиків і правоохоронців.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Повідомляється, що чоловікові стало погано і він схопився за серце. Потім просто впав і вже більше не піднявся. Працівники торговельної точки викликали медиків, однак ті могли лише констатувати смерть. У чоловіка при собі були документи.

З'ясувалося, що йому 80 років, і він живе поблизу. Родичам вже повідомили про те, що трапилося. Деталі будуть з'ясовувати правоохоронці.

Нагадаємо, Дніпро сумує за улюбленим спортсменом.

Як повідомляв портал Знай.uа, померла незамінна актриса серіалів "Бригада" та "Моя прекрасна няня".

Також Знай.uа писав про те, зупинилося серце легендарного артиста.