28 серпня вночі неадекватний водій влаштував стрілянину посеред вулиці, а потім втік з місця події.

Про нічний інцидент на вулиці Комітетської патрульним повідомили очевидці. З їх слів з'ясувалося, що чоловік у стані алкогольного сп'яніння спочатку стріляв, а потім сів у машину і поїхав.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Правоохоронці, отримавши опис автомобіля правопорушника, відшукали транспортний засіб, який підходив під орієнтування. Його зупинили на вулиці Грушевського.

Вияснилось, що при проведенні поверхневої перевірки салону було виявлено три предмети, схожі на вогнепальну зброю. Спілкуючись з водієм, поліцейські помітили явні ознаки алкогольного сп'яніння і запропонували водієві пройти перевірку, проте той відмовився.

Нагадаємо, що у Львові п'яний водій на шаленій швидкості протаранив патрульних: нічні перегони завершились трагедією

Як повідомляв "Знай.ua", у Києві п'яний підліток протаранив патрульних на викраденому авто.

Також "Знай.ua" писав, що відомий український журналіст загинув у страшній ДТП.