В Одесі на підлітків напав оскаженілий чоловік. Погрожуючи пістолетом він забрав велосипед та зник з місця події.

Про це повідомляють у поліції.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Двоє підлітків каталися вулицею на велосипедах, коли до них підійшов зловмисник та, погрожуючи схожим на пістолет предметом, заволодів транспортним засобом одного з них.

Поліцейські затримали правопорушника неподалік від місця скоєння злочину. Він виявився 29-річним одеситом, який живе у сусідньому будинку з потерпілим.

Велосипед вилучено та повернуто 14-річному хлопцеві.Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.

Нагадаємо, що банда невідомих хуліганів проникла до приватного бунидку 72-річного пенсіонера і з допомогою жорстокого катування дізнавалися де той ховає гроші.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", правоохоронці Одеської області розшукують 11-річного Григорія Триколича, який в суботу не повернувся додому.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Харкові безслідно зник черговий підліток, кілька тижнів тому не повернувшись додому.