Правоохоронці затримали двох чоловіків, підозрюваних у пограбуванні 32-річної іноземки.

Про це повідомили в поліції Одеської області.

Відмінні новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Чоловічий або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Інцидент стався в Малиновському районі міста. У квартиру, яку орендувала 32-річна іноземка, постукали невідомі. Вони запропонували купити килим, і жінка, не запідозривши недобре, відкрила їм. Тоді один з них схопив її за шию і зняв золоті прикраси. Після цього чоловіки втекли.

Підозрюваних затримали при виїзді з Одеси. В їх машині знайшли чеки з ломбарду за вкрадені прикраси. Наразі чоловіки перебувають в ізоляторі.

Нагадаємо, що банда невідомих хуліганів проникла до приватного бунидку 72-річного пенсіонера і з допомогою жорстокого катування дізнавалися де той ховає гроші.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", правоохоронці Одеської області розшукують 11-річного Григорія Триколича, який в суботу не повернувся додому.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Харкові безслідно зник черговий підліток, кілька тижнів тому не повернувшись додому.