У Кілійському районі Одеської області знайдений застреленим пенсіонер.

Про даний інцидент розповіли в Головному управлінні Нацполіції в Одеській області.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

За попередніми даними, 66-річний місцевий житель села Ліски, після сварки з дружиною застрелився з мисливської рушниці. За фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 115 (умисне вбивство з позначкою "самогубство") Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють причини та обставини події.

Нагадаємо, що в місті Зміїв, що в Харківській області, звів рахунки з життям 15-річний школяр з 11 класу.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", 22 червня 2019 року в селі Кременище Київської області на новобудові знайдено труп невідомого молодика. Хлопець звів рахунки з життям шляхом повішення.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Шосткинському районі Сумської області сталася трагедія — 12-річний хлопчик наклав на себе руки.