Вранці небо в Одесі - ясне, таким воно й залишатиметься протягом усього дня. Без опадів.

За прогнозами синоптиків, температура морської води 25-27 градуси тепла. На автодорогах області видимість добра.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ранок в Одесі буде безхмарним, і до кінця дня небо буде залишатися ясним. Без опадів. Вітер північно-східний, 9-14 м/с. Температура вночі 23-25 градусів тепла, вдень 20-32 градусів.

28 серпня відзначається свято Успіння Пресвятої Богородиці. З 28 серпня розпочинається молоде Бабине літо, яке триває до 11 вересня. У минулі часи помітили, якщо молоде Бабине літо погоже - чекай негоди на старе (з 14 до 21 вересня). Якщо у цей день погода тиха і ясна, то й осінь буде такою ж.

Нагадаємо, що у зв'язку з різким підвищенням температури по області Львівський регіональний центр з гідрометеорології попереджає про дуже високу ймовірність виникнення пожеж.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на вихідних 24 серпня - на День Незалежності України та 25 серпня буде тепло, як передає синоптик Наталка Діденко.

Також портал "Знай.uа" писав, що після похолодання протягом декількох днів в країну повернеться спекотна і суха погода.