В інтернеті оприлюднили відео, на якому росіянин під час акції в Одесі попросив вибачення у матерів і дружин загиблих на Донбасі бійців Збройних сил України (ЗСУ).

Відповідний ролик розміщений в YouTube.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Дана акція проходила 23 серпня поблизу пам'ятника Дюку. В цей день зібралися всі небайдужі люди, аби вшанувати пам'ять загиблих за незалежність України.

Під час акції в центр карти вийшов інженер з Москви Костянтин Тичина, чоловік став на коліна перед матерями, дружинами та дітьми загиблих. Він заявив, що таким чином попросив вибачення за загибель українців у війні з Росією.

"Я хочу, щоб ви, українці, пробачили нас і нашу країну", - сказав Тичина.

Нагадаємо, тільки так можуть обійняти батьків: знімки дітей загиблих героїв ЗСУ зворушили серця українців, "до сліз"

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський на всю Україну сказав заповітні слова.

Також Знай. ua писав, що Зеленський пояснив, що насправді накоїв Путін у Криму та на Донбасі.