Одеський обласний центр психічного здоров'я продовжує порушувати права пацієнтів.

Про це повідомили на сайті представника уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в південних областях.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"У 28 відділеннях лікування отримують близько тисячі пацієнтів з психічними розладами. Розміщена лікарня в старих корпусах ХІХ-ХХ століть, які поступово ремонтуються. У час візиту були встановлені факти, які можна оцінити як жорстоке поводження з пацієнтами", — йдеться в звіті за результатами моніторингу.

Що цікаво у відділенні № 21 люди масово скаржилися, що медперсонал не дозволяє відвідувати вночі туалет. Ще один пацієнт, який отримав перелом ноги і фактично прикутий до ліжка, стверджував, що його за неохайність б'є і залякує санітарка. При цього йому не забезпечено належний догляд з'явилися пролежні, а призначене оперативне лікування не проводилося.

Нагадаємо, що в Одесі загорілася психлікарня, півсотні пожежників борються з вогнем, медики виносять тіла: відео та перші подробиці

Раніше портал "Знай.ua" писав, що пожежа у психлікарні Одеси: історія загиблої медсестри прогриміла на всю Україну, "витягла людей на собі"

Також портал "Знай.ua" інформував, що жорстоке вбивство відразу кількох людей на Волині вразило Україну, трагедія сталася за нез'ясованих обставин.