В Одесі на камери спостереження потрапив дивний інцидент. Чоловік невідомий навіщо викрав півсферу, виконану з бетону, розташовану поблизу ресторану "Хуторок".

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Півсфера призначена для того, щоб обмежувати паркування.

Зловмисник виконуючи свою протиправну дію, напевно, не здогадувався, що його знімає камера вуличного відеоспостереження.

На відео чітко видно, що хуліган підходив до завдання двічі. Спочатку він помітив півсферу, після чого відтягнув її до кущів. Після чого під'їхав на авто і занурив у свій багажник.

Номерні знаки викрадача камери встигли помітити. Їх співробітники центру інтегрованої системи відеоспостереження і збираються передати в поліцію, щоб знайти правопорушника.

Нагадуємо, що два дні тому в Запоріжжі п’яний поліцейський збив жінку, що переходила вулицю на переході, та намагався перекласти на неї усю провину.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харкові водій "під мухою" розгромив своє авто.

Також портал Знай.ua писав, що у Харкові розпочато службове розслідування щодо наїзду патрульної машини на пішоходів.