У 43-річного одесита під час обшуку, правоохоронці вилучили цілу колекцію холодної зброї.

Про даний інцидент повідомли в пресслужбі прокуратури Одеської області.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Під час проведення обшуку вдома у чоловіка виявили та вилучили майже 440 патронів різного калібру, шість ножів та два пістолети.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Операцію проводили прокурори спільно зі слідчими Лиманського відділу поліції та співробітниками Управління СБУ в Одеській області.

Напомним, что банда неизвестных хулиганов проникла к частному бунидку 72-летнего пенсионера и с помощью жестокого истязания узнавали где тот прячет деньги.

Как ранее сообщал портал "Знай.uа", правоохранители Одесской области разыскивают 11-летнего Григория Триколича, который в субботу не вернулся домой.

Также портал "Знай.uа" писал, что в Харькове бесследно пропал очередной подросток, несколько недель назад не вернувшись домой.