Дві легкові автівки стали причиною заторів в Одесі. ДТП паралізувала Балківську та Дальницьку вулиці.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За попередніми даними, постраждалих немає, автомобілі отримали механічні пошкодження. Учасники аварії очікують прибуття поліції, від чого рух на даній ділянці дороги вкрай утруднено, зібралася пробка.

Шановні автолюбителі, враховуйте цю інформацію при складанні маршрутів руху.

Нагадаємо, що в Одесі шалені затори. Пекло для автомобілістів створили автохами, які абияк припаркували свої автівки. Відомо, що спуск до автостоянки на 13-ї станції Фонтану, зараз маринується в заторах.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що герої парковки, готуйтеся: кожного криворукого водія тепер можна буде знайти по імені

Також портал "Знай.ua" інформував, що на Філіппінах масово знищують автомобілі в зв'язку з тим, що вони нелегально імпортовані.