В Одесі пасажир таксі вистрибнув на ходу з авто. Аварію, яку спричинув чоловік отримала продовження.

Відео самого інциденту оприлюднено на Youtube-каналі.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що дана ДТП сталася на 5-й станції Великого Фонтану в Одесі.

"Куди збирався потрапити пасажир таксі, вийшовши на проїжджу частину в самому епіцентрі такої великої розв’язки – загадка. Сам же по собі цей дурний вчинок, напевно запам’ятається водієві і відіб’ється на вартості проїзду", – йдеться у підписі до відео.

Пізніше стали відомі подробиці курйозного інциденту.

Як виявилося, з таксі вирішили втекти троє чоловіків, які святкували відрядження. Одного водієві після ДТП вдалося зловити. Саме він і відкрив двері.

Нагадаємо, що банда невідомих хуліганів проникла до приватного бунидку 72-річного пенсіонера і за допомогою жорстокого катування дізнавалися де той ховає гроші.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", правоохоронці Одеської області розшукують 11-річного Григорія Триколича, який в суботу не повернувся додому.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Харкові безслідно зник черговий підліток, кілька тижнів назад не повернувшись додому.