Одесити підловили водія тролейбуса за дивакуватим заняттям. Чоловік без жодної каплі сумніву покійно керував транспортом, дивлячись при цьому кіно на смартфоні.

Скандальний пост в Facebook опублікувала стивожена журналістка Ганна Додонова.

Водій тролейбуса за кермом дивиться фільм у смартфоні!!! 18 серпня, в Одесі, замість того, щоб слідкувати за дорогою, водій тролейбуса маршруту номер 9, відволікався, і знехтував безпекою громадян, які їхали у транспорті. Проіхали площу 10-го квітня, готуюсь до виходу на наступній зупинці, і що я бачу...Шок!!😰 Не стримала емоцій...🤭 Шановний керівнику «Одесміськелектротранс», Дмитро Олександровичу, посприяйте, будь-ласка, зменшенню аварійних ситуацій на дорогах, адже, краще запобігти, ніж ліквідувати наслідки... Життя Людей - це важливо! «одесміськелектротранс»

Geplaatst door Anna Dodonova op Maandag 19 augustus 2019

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Водій тролейбуса за кермом дивиться фільм в смартфоні! 18 серпня, в Одесі,замість того, щоб стежити задорогою, водій тролейбуса маршруту номер 9, відволікався, і знехтував безпекою громадян, які їхали у транспорті", - пише автор.

Журналістка також звернулася в дописі до керівника "Одесміськелектротрансу" Дмитра Олександровича з проханням звернути на подібну халатність увагу, адже таким чином водій ризикує сотнями життів невинних громадян.

Нагадаємо, що львів'янин побив горе-водія: вигнав дітей на мороз

Раніше портал "Знай.ua" писав, що у Запоріжжі хам у погонах накинувся на водія, переполох на всю маршрутку: ось так доводять до аварій

Також портал "Знай.ua" інформував, що київська прокуратура повідомила про підозру власнику моторного човна, яка з великою швидкістю врізалася в яхту на Дніпрі, з-за чого загинула одна людина.