Під Одесою місцеві жителі перекрили важливу трасу. Жителі села Молога перекрили влаштували протест на автодорозі "Одеса-Білгород-Дністровський" в Одеській області.

Про це стало відомо із фотгнрафій у себе в Facebook журналіста Євгенія Генова.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Молога, перекрытие дороги

Geplaatst door НАШЕ МІСТО. Білгород-Дністровський op Maandag 19 augustus 2019

“На в’їзді в Мологу жителі перекрили трасу через підвищення тарифів місцевим перевізником. Кажуть, що РДА провела непрозорий конкурс і погодила перевізнику як підвищення, так і скасування пільгових перевезень”, – коментує журналіст

Наразі повідомляється, що незважаючи на перекриття дороги, протестувальники-пенсіонери пропускають автомобілі екстрених служб. На місці присутня поліція. Чиновники і представники перевізника протестуючих ігнорують.

Нагадаємо, що центр Києва перекрили, водіям буде несолодко: куди краще не потикатися

Раніше портал "Знай.ua" писав, що Садовий змусить львів'ян змінювати маршрути

Також портал "Знай.ua" інформував, що в Дніпрі тривають планові ремонтні роботи доріг у межах міста.