В Одесі сміттєвий скандал. Жителі будинку №53, що на проспекті Небесної сотні помітили, що сміття не вивозять, а спалюють неподалік.

Мешканці розповідають, що таку "процедуру" роблять постійно.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На розі будинку №53, з боку приватного сектора, систематично спалюється сміття на звалищі. Це може спостерігати кожен. Поруч "поляна", де грає багато дітей, гуляють мами з колясками, ходять люди.

"І з року в рік, день у день спостерігаємо це видовище! Живу в сусідньому будинку, часто доводиться проходити через це місце. Невже жоден можновладець не бачив цього страшного спустошення? У бік трамвайної лінії є ще одне сміттєзвалище, там теж спочатку збирають потім спалюють сміття", - розповіла мешканка Одеси Міла Павліді.

Нагадаємо, що пожежа спалахнула у львівському парку, дим та сморід на все місто: комунальники Садового "постаралися" на славу

Як повідомляв портал Знай.ua, на залізничному вокзалі люди сплять просто під ногами в пасажирів

Також Знай.ua писав про те, що 15 серпня у Якушинцях біля Вінниці спалахнув житловий будинок.