Одеському бізнесмену і власнику скандального готелю "Токіо Стар", де 9 людей загинули жахливою смертю повідомили про підозру у порушенні вимог пожежної безпеки.

Про це поінформувала прес-служба Генпрокуратури України.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Під процесуальним керівництвом прокуратури Одеської області в рамках розслідування слідчі головного управління національної поліції у областізатримали фактичного власника готелю "Токіо стар", де сталася пожежа. Зараз прокуратура повідомила про підозру зазначеній особі у порушенні вимог пожежної безпеки, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 270 КК України)", — йдеться у повідомленні ГПУ.

Тривають слідчі дії з метою встановлення всіх обставин події.

Нагадаємо, що в Одесі палав готель, десятки скалічених і 8 загиблих: перші подробиці.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі на вулиці Робочої загорівся міжшкільний навчальний комбінат.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Якушинцях біля Вінниці спалахнув житловий будинок. Люди з жахом вискакували з будинку.