18 серпня, вночі невідомий чоловік напав на хлопця з ножем і відібрав у того мобільний телефон. Після скоєного чоловік втік.

Про це повідомляє прес-служба управління поліції охорони в Одеській області.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Повідомляється, що 17-річний житель Ізмаїла відразу звернувся в поліцію. Правоохоронці затримали підозрюваного в декількох кварталах від місця злочину. Ним виявився 30-річний місцевий житель. У чоловіка вилучили ніж та телефон потерпілого.

Затриманому повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч. 1 ст. 187 (розбій) КК України.

Нагадаємо, що страшна розправа над молодою дівчиною в Одесі приголомшила Україну: зґвалтували і вирізали органи, нелюдів було двоє

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві невідомий чоловік заштовхав дівчину в її квартиру і зґвалтував.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Миколаєві в Ингульском районі на пляжі перехожі завадили насильникові поглумитися над 20-річною дівчиною.