Ірландська лоукост-авіакомпанія Ryanair із 29 жовтня 2019 року відкриє сьомий напрямок для польотів з Одеси. Цього разу за порівняно невеликі гроші можна буде відвідати столицю Угорщини – Будапешт.

Про це повідомила прес-служба Ryanair. Квитки вже доступні на офіційному сайті авіакомпанії.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Рейси з Одеси до Будапешта будуть двічі на тиждень: щовівторка і щосуботи.

До слова, ірландський лоукостер вже літає з Одеси до польського Кракова, а з жовтня почне літати до Берліна у Німеччину і до польських міст Вроцлав, Гданськ, Катовіце та Познань.

Нагадаємо, що нова авіакомпанія увірвалася в Україну на старому металобрухті

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", з 24 червня львівський аеропорт імені Данила Галицького відновлює прийом рейсів через старий термінал.

Також портал "Знай.uа" писав, що два авіарейси прибудуть в аеропорт Харкова з великою затримкою.