Сьогодні відомий український співак і репер Потап був помічений на одеському Слобідському ринку.

Про це повідомляють очевидці в соціальних мережах.

Пишут, на Слободском рынке Потап снимает новый клип

Geplaatst door 048.ua - сайт города Одессы op Woensdag 14 augustus 2019

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Причину такої несподіваної появи стали зйомки нового кліпу. На яскраве видовище зібралось подивитися чимало людей. Повідомляється, що деякі продавці навіть зупинили продаж молочних продуктів, адже артисту потрібно було місце.

Нагадаємо, українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі нове фото, яке почали обговорювати її шанувальники.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що колишня дружина Потапа Ірина Горова опублікувала гаряче пляжне фото, чим викликала шквал емоцій у шанувальників. Ірина Горова є однією з найяскравіших жінок українського шоу-бізнесу. Ця харизматична, красива і впевнена в собі жінка є головним мозком продюсерського центру Mozgi Entertainment.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.