У навчальних закладах сіл Слобідка, Кошари та Новоселівка під час негоди 9 серпня вітер зніс частину даху.

Про це повідомляє пресслужба Роздільнянської РДА.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, наприклад, у Слобідського навчального виховного комплексу "ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ" через потужний вітер постраждав дах школи. Стихія зірвала близько 100 листів шиферу, пошкоджені вітрові дошки. У кабінетах, де навчаються діти потекли потекли стелі, які тільки цього літа пофарбували. Крім того, на території школи внаслідок негоди попадали дерева.

Аналогічна ситуація спостерігалась у Кошарському та Новоселівському загальнооствітних закладах. Також негодою пошкодила дахи осель мешканців міста Роздільна, сіл Кошари, Понятівка, Бецилове, Слобідка тощо.

"За рішенням районної комісії ТЕБ та НС органам місцевого самоврядування надані доручення щодо визначення збитків, завданих стихією серед населення, та, вразі необхідності, надати допомогу громадянам з ліквідації наслідків стихії. Стосовно закладів освіти, то збитки будуть визначені комісією, та на підставі наданих матеріалів буде прийняте рішення комісії ТЕБ та НС, відповідно до чинного законодавства", – повідомили у пресслужбі.

Нагадаємо, що під Одесою 25 дітей потрапили у страшну пастку: тренери виявилися безсилі, нещадна стихія поглинула всіх

Раніше портал "Знай.ua" писав, що потужний ураган змив обличчя Одеси, замість Чорного - море нечистот: кадри, від яких хочеться плакати

Також портал "Знай.ua" інформував, що одесити влаштували аквапарк на затоплених вулицях, в хід пішли ласти і матраци: кумедне відео масового божевілля