Сьогодні, 14 серпня, о 12 годині ночі, в центрі Одеси водій Toyota влетів у стовп.

Про це повідомляють очевидці в соцмережах.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Автомобіль на швидкості влетів в стовп на розі Рішельєвської та Базарної. Машина отримала сильні пошкодження. Очевидці повідомляють, що за зовнішніми ознаками водій перебував під наркотичним сп'янінням.

На місці події працювала швидка і поліція. Подробиці встановлюються.

Нагадаємо, що двоє аферистів під виглядом поліцейських, які начебто перевіряють документи, проникли в орендовану туристами квартиру в Приморському районі. Погрожуючи зброєю, вони змусили іноземців віддати цінні речі і гроші.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що людство вимре через 30 років, вчені стривожили світ страшним прогнозом

Також портал "Знай.uа" повідомив, що в Одесі жителів позбавили доступу до моря - як стало відомо, всі проходи перекриті.