На Одещині група підлітків вирішила обікрасти дім жінки, яка поїхала тим часом по справах.

Як повідомили в прес-службі ГУНП в Одеській області, дізнавшись, що 40-річна сусідка поїхала з дому, троє жителів Любашівського району обікрали її будинок.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Хлопці винесли все, що попалося під руку: побутову техніку, металеві вироби та посуд. Поліцейські встановили особи крадіїв. Ними виявилися 14, 15 та 18-річні хлопці.

Все викрадене, крім металевих речей, було повернено постраждалій. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років.

Нагадаємо, що двоє аферистів під виглядом поліцейських, які начебто перевіряють документи, проникли в орендовану туристами квартиру в Приморському районі. Погрожуючи зброєю, вони змусили іноземців віддати цінні речі і гроші.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що людство вимре через 30 років, вчені стривожили світ страшним прогнозом

Також портал "Знай.uа" повідомив, що в Одесі жителів позбавили доступу до моря - як стало відомо, всі проходи перекриті.