В Одесі продовжують таємниче зникати діти. Поліція розшукує чергового юнака, який зник ще 3 серпня.

Про це повідомили в прес-службі ГУ Нацполиции в Одеській області.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Білгород-Дністровським відділом поліції розшукується 17-річний Данило Пуркар. 3 серпня він пішов з дому і досі не повернувся. Прикмети: виглядає на 17-18 років, зріст 175-180 см, худорлявий, має залисини, густі чорні брови.

На момент зникнення був одягнений у темно-синю футболку без рукавів, джинсові шорти коричневого кольору, гумові тапочки синього кольору, синю кепку з червоними смужками.

Якщо ви володієте будь-якою корисною інформацією про зниклого хлопця, то поліція просить повідомити в Білгород-Дністровський відділ поліції по телефону (04849) 2 83 61 або на спецлінію 102.

Нагадаємо, що у понеділок, 10 червня, в Києві в районі Позняки знайшли маленького хлопчика, який загубився.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", правоохоронці Одеської області розшукують 11-річного Григорія Триколича, який в суботу не повернувся додому.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Харкові безслідно зник черговий підліток, кілька тижнів назад не повернувшись додому.