В Одесі на пляжі "Отрада" потонув один з відпочиваючих.

Про це розповідається у прес-службі ДСНС в Одеській області.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як стало відомо, загиблий був 1980 року народження. Про загибель 39-річного відпочивальника повідомили відповідні правоохоронні органи.

Тривожний сигнал про те, що на пляжі пішов чоловік купатися і після цього зник, вступив в неділю 11 серпня. До пошуків людини приступили водолази. На жаль, на наступний день - в понеділок 12 серпня близько 7 години ранку потерпілий був виявлений в море в 80 метрах від хвилеріза.

Нагадаємо, що на Львівщині обірвалося молоде життя: хлопець загинув за лічені хвилини, рідні не вірять і досі

Раніше портал "Знай.ua" писав, що в одеському лимані трагічно загинув чоловік, давно рвався на відпочинок: рідні благають знайти тіло

Також портал "Знай.ua" інформував, що на львівщині потонув 19-річний хлопець