В Одесі за розбещенні неповнолітньої дитини чоловіка засудили до семи років позбавлення волі із забороною на три роки працювати у сфері виховання дітей.

Про це повідомли у пресслужбі прокуратури області.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За даними слідства, у серпні 2017 року житель Тарутинського району прийшов до знайомої сім’ї в Овідіопольському районі. Поки батьків не було вдома, він покликав восьмирічну дівчинку до літнього душу та зачинив двері. Після чого вчинив розпусні дії щодо малолітньої.

Нагадаємо, що черговий педофіл попався на гарячому

Раніше портал "Знай.ua" писав, що пiд Львовом педофiл затягнув дитину у своє лiгво: знущався два днi, - вiд подробиць холоне кров

Також портал "Знай.ua" інформував, що українців закликають підписати петицію за хімічну кастрацію педофілів: чи буде "Закон Даші"?