У місті Чорноморськ, що в Одеській області відбулося загадкове подвійне вбивство. У обох жертв виявили сліди насильницької смерті.

Про це повідомляє УНІАН із посиланням на Головне управління Національної поліції області.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що трупи пролежали в квартирі більше тижня. 11 серпня, жителі будинку стали скаржитися за жахливий запах, який нагадував трупний. Тому було прийняте рішення викликати поліцію.

У присутності поліцейських, які прибули на місці події, було відчинено вхідні двері однієї з квартир. Там виявили двох чоловіків у віці до 35 років. Згодом з'ясувалося, що один із загиблих – господар квартири, інший – місцевий житель, який, як передбачається, прийшов у гості.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі встановлюються причини й обставини загибелі обох чоловіків.

Нагадаємо, що будинки одеситів розвалюються по швах, люди можуть опинитися на вулиці: кадри катастрофи

Як повідомляв портал Знай.ua, що в Києві жорстко покарали чоловіка, який з незрозумілих причин громив припарковані автомобілі. Його ім'я невідоме.

Також Знай.ua писав, що на Дніпропетровщині кілька днів шукають жінку, яка влаштувалася на роботу до ромів і пропала.