Одеса продовдує тонути у відходах. В мережі опубліковали моторошні фото Чкаловського пляжу.

Про відсутність реакції на звернення, у зв'язку з проблемою вивезення сміття в районі Чкаловського пляжу, повідомила одеситка на сайті Єдиного центру звернення громадян.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ситуація на пляжі все погіршується і погіршується. Дане звернення вже 2 місяці в роботі, — перекидається зі служби у службу, листи мені шлються, а результату нуль. Фото від 10.08.19 р. говорять самі за себе",- йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що Одеса задихається через море: зелена вода, сміття та смердючі пляжі, - кадри тотального свинства

Раніше портал "Знай.ua" писав, що людство вимре через 30 років: вчені стривожили світ моторошним прогнозом

Також портал "Знай.ua" інформував, що в Одесі мешканців позбавили доступу до моря: всі проходи перекриті, перші подробиці