Сьогодні, 11 серпня, метеорологи прогнозують, що вдень на небі з'являться хмари, які ввечері повинні розсіятися. Жодних опадів не передбачається.

За прогнозами синоптиків, вітер очікується північно-західний, 9-14 м/с.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Температура повітря вночі 17-19 °С, вдень 26-29 °С. А температура морської води 17-19 °C.

11 серпня відзначається день святого мученика Калинника. Слідкували у минулі часи за вівсом на Калинника: якщо спілий овес вдруге зазеленіє - осінь буде непогожою. У давнину існувало таке поняття як "мороки" - це похмурий туманний час, який був характерний для цього дня.

Нагадаємо, що прийшов останній місяць літа, і для деяких українців він почався дуже несприятливо.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", цього тижня майже по всій території України синоптики прогнозують потепління.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Лисичанську (Луганська область) через погану погоду сталося знеструмлення двох насосних станцій.