У суботу, 10 серпня, в Одесі синоптики обіцяють мінливу хмарну погоду. Вночі очікується короткочасний дощ, гроза, вдень без опадів.

Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За прогнозами синоптиків, вітер очікується північно-західний, 9-14 м/с.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Температура повітря вночі 17-19 °С, вдень 25-27 °С. А температура морської води 17-18 °C

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В Одеській області очікується мінлива хмарність. Вночі місцями короткочасний дощ, гроза, вдень без опадів. Вітер очікується північно-західний, 9-14 м/с.

Температура вночі 16-21 °С, вдень 27-32 °С. На автодорогах області видимість добра.

Нагадаємо, що прийшов останній місяць літа, і для деяких українців він почався дуже несприятливо. В деяких регіонах пройшли сильні грози, які зіпсували врожай і наробили великих бід.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", цього тижня майже по всій території України синоптики прогнозують потепління.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Лисичанську (Луганська область) через погану погоду сталося знеструмлення двох насосних станцій.