Сьогодні, 9 серпня, в Одеській області очікується тепла, але дощова погода, можливі грози, повідомляє Гідрометцентр України.

Температура повітря вдень становитиме від 29 до 31 градуса тепла, вночі стовпчик термометра опуститься до позначки 18-20 градусів вище нуля. Вітер — західний, 5-10 метрів за секунду.

Нагадуємо, що сьогодні дощі з грозами прогнозуються по всій території України — лише в Криму опадів не передбачається, натомість очікується хмарна погода з проясненнями.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв, що сьогодні гривня продовжила зміцнюватись. Її офіційний курс на сьогодні становить 25,31 гривень за долар.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також “Знай.ua” розповідав про те, що сьогодні православні християни вшановують пам’ять святого великомученика Пантелеймона.