Одеські прикордонники виявили двох громадян із Туриччини, які намагалися потрапити на рейс "Одеса-Прага" за підробленими документами.

Про це повідомили у прес-службі Одеського прикордонного загону.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Відомо, що під час оформлення рейсів у співробітників виникли сумніви в справжності двох паспортів, наданих пасажирами. У ході ретельної перевірки було встановлено, що громадяни Туреччини підробили перші сторінки паспортів.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Правопорушників відмовили в пропуску через державний кордон та на три року заборонили в'їзд на територію України. Крім того, їх передали представникам поліції для відкриття провадження у ст 358 Кримінального кодексу України (підробка документів).

Нагадаємо, що львівські прикордорнники накрили турка із краденими автівками: рвався до Польщі "на заробітки"

Раніше портал "Знай.ua" писав, що в Одесі накрили гігантську "ничку" з цигарками і алкоголем: сто грамів гидоти - і реанімація

Також портал "Знай.ua" інформував, що ворожка" витягнула з молодої львів'янки цілий статок