Жителька Подільську що в Одеській області підозрюється в підкупі голосів виборців.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу прокуратури Одеській області.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

За інформацією правоохоронців, у липні, під час передвиборної кампанії позачергових парламентських виборів жінка пропонувала місцевим жителям продати свій голос.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"За 1000 грн подільчани повинні були проголосувати за одного з кандидатів у окрузі. Таким чином жінка "купила" 16 голосів. Під час обшуків були вилучені чорнові записи з прізвищами осіб, яким виплатили гроші", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що такі дії караються позбавленням волі терміном від 5 до 7 років ув'язнення з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Нагадаємо, що фальсифікації на виборах: члени комісій масово отримують дивні sms - "карається законом"

Раніше портал "Знай.ua" писав, що вибори в Раду 2019: на ділянці стався гучний скандал, голосування під загрозою зриву

Також портал "Знай.ua" інформував, що експерти розкрили цікаві деталі про те, з ким доведеться об'єднуватися "Слузі народу" Зеленського