Стихія, що завітала до Одеси обернулася справжньою катастрофою для Білгород-Дністровського району, де не обійшлося без людських жертв.

Про цей випадок інформує "Бессарабії INFORM".

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У селі Молога на Одещині потонув чоловік, який не встиг врятуватися від величезного селевого потоку. Про моторошну трагедію стало відомо, коли вранці тіло чоловіка побачив голова кооперативу.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами жителів малого, в сусідньому селі Семенівка прорвало дамбу і величезні потоки води змивали все на своєму шляху: починаючи від різного дріб’язку з дворів людей, закінчуючи воротами, парканами, бетонними плитами.

Нагадаємо, що 3 серпня в Київській області очікується хмарна і прохолодна погода без істотних опадів.

Як повідомляв портал Знай.ua, на території більшості областей України синоптики прогнозують ускладнення погодних умов.

Також портал Знай.ua писав, що 3 серпня в Одеській області очікується прохолодна дощова погода, можливі грози.