Сьогодня, 3 серпня, в Одеській області очікується прохолодна погода. Вдень по усій території області пройдуть дощі, можливо — з грозами, повідомляє Гідрометцентр України.

Температура повітря вдень становитиме 25-27 градусів тепла, вночі стовпчик термометра опуститься до позначки 19-19 градусів вище нуля. Вітер — південно-західний, 3-8 метрів за секунду.

Нагадуємо, що дощі та грози сьогодні очікуються у південних, центральних та деяких західних областях. На іншій території України синоптики прогнозують прохолодну та хмарну, але суху погоду.

Раніше портал “Знай.ua” інформував про те, що сьогодні офіційний курс гривні знизився та становить 25,53 гривні за долар.

Популярні новини зараз
Пішов за хлібом – потрапив до армії: що треба перевіряти, перш ніж виходити з дому Не забудьте перевести годинники: коли українці перейдуть на зимовий час і нащо Плюс 570 грн до основної виплати: пенсіонери отримають надбавку у листопаді Від податкової не втечеш: безкоштовне поповнення карток заборонять
Показати ще

Також “Знай.ua” розповідав про те, що сьогодні православні християни шанують святого Онуфрія Печерського та пророка Єзекіїля.