Сьогодня, 3 серпня, в Одеській області очікується прохолодна погода. Вдень по усій території області пройдуть дощі, можливо — з грозами, повідомляє Гідрометцентр України.

Температура повітря вдень становитиме 25-27 градусів тепла, вночі стовпчик термометра опуститься до позначки 19-19 градусів вище нуля. Вітер — південно-західний, 3-8 метрів за секунду.

Нагадуємо, що дощі та грози сьогодні очікуються у південних, центральних та деяких західних областях. На іншій території України синоптики прогнозують прохолодну та хмарну, але суху погоду.

Раніше портал “Знай.ua” інформував про те, що сьогодні офіційний курс гривні знизився та становить 25,53 гривні за долар.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Також “Знай.ua” розповідав про те, що сьогодні православні християни шанують святого Онуфрія Печерського та пророка Єзекіїля.