В Одеському зоопарку повідомили про поповнення у сімействі єнотів. У тваринок народився хлопчик.

Традиційно ім'я тваринці виберуть в рамках свята "День малюків".

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Малюк народився 5 липня, через 10 днів відкрив очі, а зараз вже підріс і з цікавістю освоюється в загальному вольєрі. Він весь час знаходяться при дбайливої матері.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, що в українській дельті Дунаю на острові Єрмаків, що поблизу Вилкове, з'явилися нові жителі - дві сім'ї диких коней породи польський коник. Тварини прибули сюди з Латвії в рамках проекту "Відновлення водно-болотних угідь і степів регіону дельти Дунаю".

Як повідомляв "Знай.иа" доброзичлива рись із зони відчуження помахала дослідникам. Вона була сфотографована дослідниками Сергієм Домашевским і Станіславом Гуменюком під час експедиції. Під час зйомки рись помахала їм лапкою

ТакожЗнай.иа" писав, що в Україні "чорнобильцям" подарували рік бюрократичних страждань.