Сьогодні, 1 серпня, в Одесі весь день буде хмарним - з самого ранку в місті небо вкриється хмарами, які протримаються до самого вечора.

Цілий день в перлині передбачається без опадів. Температура становитиме від +19 до +30.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Схід сонця можна побачити о 05:36, а захід - 20:30.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще
1 серпня відзначається день пам'яті преподобної Мокрини. Мокрина вказує на осінь. Якщо на Мокрину мокро - вся осінь мокра. У народі помітили, якщо на Мокрину сухо, не буде дощів на шість тижнів, мокро - дощ на такий же строк.

На мінливу погоду осені вказував сильний вітер і мінлива хмарність у цей день. У цей час розпочинається ранній листопад, замовкають птахи, зникають ґедзі.

Нагадаємо, що погода у Одесі на 30 липня: нестерпна спека зажене українців у море

Раніше портал "Знай.ua" писав, що погода у Одесі на 26 липня: пекельна спека зажене українців в море

Також портал "Знай.ua" інформував, що через скандинавський циклон сьогодні на більшій частині території країни очікуються дощі з грозами.